Astuessanne tähän talouteen, että kohtaa vain teihin intohimoisesti suhtautuviin ihmisiin (kyllä, kurkku sopii mihin tahansa ruokaan, jopa hernariin!). Ehei, arvon vihreä vihannes, teitä vaanivat mitä moninaisimmat vaarat. Vähäisimpiä niistä eivät ole Noidan silmien kelmeä tuijotus, Riivan töristelevä lähentely tai Katlan paholaisbambimainen tuijotus. Ehei, täällä teitä odottaa yleensä hyvin pikainen kuolema. Joko ihmisten suussa, jotka ovat kerrankin onnellisia siitä, että kurkku on päätynyt minne pitikin, tai sitten...

Kurkku Ykkösen, eli Ykän kohtalosta ovat useat kuulleet. Epätietoisuus raastaa (kurkku on hyvää raasteena!), mikä olikaan tuo karu kohtalo, jonka vihreä veikko koki! Millaisia hirviöitä täällä oikein asuu!

Sankarimme Kaken tarina ei paljon iloisemmin päättynyt. Komea vihreä vihannes, kuoret ja kyrsä jäljellä, kurkun kuolintuoksu viivähtää huoneessa. Kake on poissa, Kake on limattu, runnottu ja nielty suuriltaosin isoina paloina hätäisesti.

Se, mikä hämmentää, on se, että syyttävä sormi ei kertaakaan, kertaakaan osoittanut kaikista järkiperäisimpään syntipukkiin.

Niin, voimme vaan kysyä itseltämme, että kuka tässä taloudessa pullauttaa silmät päästään joka kerta kun sana ruoka mainitaan. Kuka kiljuu vaan ajatuksesta, että jollain on ruokaa. Kuka on valmis menemään äärimmäisyyksiin tyynnyttääkseen loputtoman nälkänsä.

Piipe.

VAROITUS: kuvamateriaali saatta järkyttää herkimpiä!

IMG_0092.jpg

Kaken kuolinhuuto!

IMG_0093.jpg

 

OSTETAAN:

lukittava jääviileäkaappi + tarpeeksi iso kassakaappi, johon sen laittaa

uusi kurkku (sori vaan Ykä ja Kake)

MYYDÄÄN:

Yksi joka sanoo TÖRR ja haisee pahalta (paskanjälkeinen rakkaus ei ole kaunista, vaikka Riiva on siitä kovin vakuuttunut) kotiin joka arvostaa vapaa-ajanharrastuksena portaissajuoksemista.

Yksi joka tuijottaa, ja jota ällöttää. Ideaali sijoituspaikka tälle olisi pehmustettu valkea vessa.

Jätemylly, biojäteastia ja komposti samassa kohtuusöpössä paketissa (Beware, FURBY!)

Hankituilla rahoilla (valtaisan summan näistä varmasti saa!) ajattelin lähteä Mallan kanssa kiertämään itä-euroopan näyttelyitä.